Biotensor

De Biotensor is een meetinstrument / testapparaat zoals ontworpen door de Duitse filosoof Dr. J. Oberach, en bestaat uit een handvat, een verenstaal spriet (de sensor) en een contragewicht.
Het betreft een bio-energetisch testapparaat en is zeer nauwkeurig in de meetresultaten.

De ontwikkeling van de Biotensor komt voort uit de wichelroede en de pendel. Het is een uiterst gevoelig meetinstrument dat trillingen opvangt en onderlinge verschillen waarneemt.
Zo wordt bijvoorbeeld het lichaam onderzocht op fysieke, emotionele en spirituele verstoringen.
Gemeten kan worden hoeveel energie op een bepaald moment op een bepaalde plaats aanwezig is.

Volgens de theorie dat alle organen een verschillende trilling ten opzichte van elkaar hebben, wordt op die manier het lichaam onderzocht op fysieke, emotionele en spirituele verstoringen en vervolgens getest welk orgaan, of welk deel van het lichaam beschadigd, ontstoken, ziek, of verstoord is.
Met de Biotensor kan vervolgens ook getest worden wat er nodig is om deze verstoringen aan te pakken, en kan gemeten worden of een supplement geschikt is voor een lichaam.
Als uiteindelijk de blokkades opgeheven worden, zal het lichaam weer in staat zijn om zich te herstellen. Door het lichaam te prikkelen en de werking van de organen te stimuleren kunnen klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen. De Biotensor kan je dus weer in balans brengen.

Ook op afstand kan met de Biotensor worden getest. Het voordeel hiervan is dat men niet op een vervolg consult hoeft te komen. Uiteraard kan een test op deze manier nooit een consult, waarbij contact en uitgebreidere doormeting, vervangen.

Voorbeelden van testen / behandelingen waarbij de Biotensor, en hieruit voortkomende hulpmiddelen (supplementen), toegepast worden zijn:

  Oorzaak van fysieke, psychisch, emotionele klachten.
  Allergieën en voedselcombinaties
   Medicijnen op geschiktheid voor bepaalde personen in specifieke situaties
  Vitamines en mineralen
  Parasieten, virussen, schimmels
•   Huisonderzoek op eventuele ziekmakende straling
  Opsporen en opheffen van blokkades
  In balans brengen van het lichaam