SIVAS Polsdiagnostiek

Polsdiagnostiek is een effectieve therapievorm voor het behandelen van patiënten met aspecifieke en emotionele klachten.

Sinds enkele jaren is er de mogelijkheid om de aura - het elektromagnetisch veld rondom het lichaam - op een objectieve wijze te onderzoeken. Het belangrijkste meetinstrument daartoe is de VAS, het Vasculair Autonome Signaal. Dat is een polssignaal dat reageert op lichte stresserende prikkels en en waarmee men interactief onderzoek kan doen.

 

Si staat voor subtiele interventie VAS voor het Vasculair Autonoom Signaal Met het SiVAS diagnose en therapiesysteem worden op begrijpelijke manier samenhangen aangetoond tussen overtuigingen, emoties en lichamelijke problemen. Verstoringen van het bewustzijn, energie en het fysieke lichaam worden gediagnosticeerd en behandeld. Aan hand van de polsslag kan de oorzaak opgespoord worden en subtiel hersteld worden door het lichaamseigen vermogen te versterken en door middel van homeopathie te stimuleren om weer in balans te komen.

Zoals Ton van Gelder, grondlegger van de SIVAS methode, aangeeft:

Om het lichaam en de geest te beschouwen als iets toevalligs is naïef. Hier zit een hogere intelligentie achter die de zaken aanstuurt en regelt.

SIVAS is het onderzoek van die hogere intelligentie. Als je ziek of onbekwaam bent, kan je natuurlijk de boel repareren of medicamenteus bijsturen, maar echte oplossingen zijn dat natuurlijk niet. Het zijn meer noodoplossingen met een tijdelijk effect.

De oorzaak van ziekten ligt in de hogere intelligenties, die binnen de SIVAS de regelsystemen genoemd worden. Als mens ervaar je ziekten in de lichaam en in je geest en natuurlijk denk je in de eerste instantie dat daar ook de oplossing ligt, maar dat is een fundamentele vergissing.

SIVAS geeft ons toegang tot domeinen die achter lichaam en geest liggen en waar de uiteindelijke oplossingen gevonden kunnen worden.